První řada Tales from the Borderlands skončí 20. října, úvodní díl je nyní zdarma ke stažení
zdroj: tisková zpráva

První řada Tales from the Borderlands skončí 20. října, úvodní díl je nyní zdarma ke stažení

8. 10. 2015 18:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Vypisovat v každé recenzi zbožné přání, aby tvůrci z Telltale urychlili produkci jednotlivých epizod svých adventurních sérií, to je ukázkové nošení dříví do Atén či posíláním sov do lesa, nebo tak nějak. Produkční model je naprosto zjevně jasně nastavený tak, aby každá série vyšla zhruba v průběhu jednoho roku a Tales from the Borderlands je toho ukázkovým příkladem. První epizoda s podtitulem Zer0 Sum vyšla na konci listopadu minulého roku a pátá epizoda s podtitulem The Vault of the Traveler vyjde ve dnech 20. – 22. října. Z pohledu člověka, který čeká na další vývoj příběhu, asi nejsou dostupy mezi díly dobré, ale taková je realita. Pokud ovšem hry od Telltale hrajete až po dokončení každé série, může vám to být jedno. Telltale navíc závěr série podporují dárkem v podobě možnosti stáhnout si první epizodu Zer0 Sum zdarma.

Příjemnou formu propagace kazí snad jenom fakt, že zdarma je Zer0 Sum dostupná pouze na konzolích a mobilních platformách, PC hráči mají z neznámého důvodu smolíčka. Na druhou stranu, nějaký ten mobil s Androidem či nakousnutým jablkem nosíte v kapse skoro všichni, takže absence zdarma dostupné PC verze Zer0 Sum zas tak nebolí.

zdroj: Archiv

Podrobnější informace k finální páté epizodě nejsou dostupné, ale nejenom Miloš, který recenzoval doposud všechny epizody, asi doufá, že finále bude humorně epické a kvalitativně mírně nad tím, co předvedla třeba epizoda čtvrtá. Nějaké náznaky z páté epizody obsahuje video, ale jejich význam mohou posoudit pouze insideři – hráči dosavadních epizod, mezi které nepatřím. Počkám si až bude celá první série venku. A vůbec, jsem hodně zvědavý, jestli Telltale a Gearbox naváží s druhou sérií.

Nejnovější články