Prey si můžete před vydáním vyzkoušet v konzolovém demu
zdroj: tisková zpráva

Prey si můžete před vydáním vyzkoušet v konzolovém demu

12. 4. 2017 17:45 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud ještě váháte, zda se pustit do hororové akce Prey, která vás na vesmírné stanici Talos postaví tváří v tvář mimozemským monstrům, Bethesda má pro vás řešení. Na PlayStation 4 a Xbox One si můžete od 27. dubna stáhnout hratelné demo s všeříkajícím podtitulem Opening Hour. Jak naznačuje, budete si moci v jeho rámci osahat v kůži hlavní hrdiny/ hrdinky jménem Morgan Yu.

Arkane Studios už představilo většinu aspektů hry v sérii svých videí. Prey nebude mít možnostmi toho, jak se k jednotlivým situacím postavit, daleko k Dishonored, nicméně tato sci-fi akce klade větší důraz na konfrontaci a trochu menší na plížení. K dispozici budete mít řadu více (brokovnice) či méně (lepidlový kanón) konvenčních zbraní a pak samozřejmě speciální schopnosti, které získáváte genetickým dolováním z mimozemšťanů.

Díky demu si tak budou moci konzoloví hráči vyzkoušet, jak moc jim sedne styl hry a dá se čekat, že ona hodina bude relevantní na posouzení, zda stojí za to do hry investovat. Ta vychází 5. května na PS4, Xbox One a PC. Co můžete v demu i hře čekat vám opět shrnuje nový trailer.

zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články