Plošinovka Abyss Odyssey od tvůrců Zeno Clash se na vás vyřítí už v červenci
zdroj: tisková zpráva

Plošinovka Abyss Odyssey od tvůrců Zeno Clash se na vás vyřítí už v červenci

23. 6. 2014 13:52 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Chilské studio ACE Team má na kontě především podivnou, leč velmi zábavnou akci Zeno Clash a její méně zdařilé pokračování. S projektem Abyss Odyssey se však pokouší o zcela jiný žánr – plošinovku s prvky bojovky. V kůži jednoho ze tří hrdinů se ponoříte do hlubin jeskyní, zamořených nočními můrami mocného mága, který spí, a jeho sny sužují svět. Abyss Odyssey slibuje spoustu zajímavých prvků v oblasti příběhu a především hratelnosti, což si ověříme už 15. července, kdy hra vychází. Na Steamu už je ostatně hra k dispozici v rámci předobjednávky, za níž dostanete pořádnou slevu i soundtrack zdarma.

Abyss Odyssey by měla vynikat hlavně náročnými souboji s protivníky ve stylu klasických bojovek. Navíc bude třeba pečlivě zvládnout specifický styl boje jednotlivých postav. Ve hře najdete šermířku Katrien, která vládne hbitým rapírem, Ghost Monka (vážně nevím, jak tuhle postavu důstojně přeložit) s obouručákem a Pincoyu bojující ladně s halapartnou.

Všechny postavy umí též kouzlit a převtělovat se do podoby nepřátel, což poskytne další specifické možnosti pro boj. Atraktivní je i kombinace fantasy s příměsí jihoamerické mytologie a zasazení do 19. století, z čehož plynou některé originální výjevy, jako je třeba nemrtvý houslista.

zdroj: Archiv

Nejnovější články