Plná verze dungeonu Might & Magic X vyjde na konci ledna
zdroj: tisková zpráva

Plná verze dungeonu Might & Magic X vyjde na konci ledna

18. 12. 2013 19:05 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Již brzy na Games vyjdou dojmy od Micka z hraní rozpracované verze dungeonu Might & Magic X: Legacy, který vyjde 23. ledna. Hovořím samozřejmě o plné verzi, protože rozpracovanou si můžete zahrát už nyní, respektive můžete ji hrát už od srpna.

Na záběrech vývojářského deníčku v článku si můžete od dvojice vývojářů z německého studia Limbic vyslechnout velké množství děkovaček (s úžasným akcentem) za pomoc s vývojem hry a prohlédnout si obsah deluxe edice.

Jen si připomeňme, že Might & Magic X: Legacy bude klasický dungeon s otevřeným světem, který je pro celou sérii příznačný. Nebudete se tedy pohybovat neustále jen v zatuchlých kobkách, ale projdete se i na čerstvém vzduchu. A stejně tak si v kobkách i venku pořádně zabojujete v rámci tahového systému, který pořádně vytěží všechny čtyři členy party.

...

Čekají vás ovšem i hádanky, o nichž tvůrci tvrdí, že vám zavaří mozek, což bych ale na základě vlastních zkušeností velmi rád rozporoval. Nicméně, nechám Micka, aby to v dojmech z hraní udělal za mě.

Nejnovější články