PC patch pro Deus Ex 3 - jak to bude s DLC?
zdroj: tisková zpráva

PC patch pro Deus Ex 3 - jak to bude s DLC?

16. 9. 2011 15:15 | Novinky | autor: levis |

Dnes vyšel první pořádný patch pro PC verzi Deus Ex: Human Revolution. Měl by se vám automaticky stáhnout, až zapnete Steam, a narozdíl od hotfixu z konce srpna opravuje celou řadu věcí: od podpory DirectX 11 na jednojádrových procesorech až po nemožnost splnit vedlejší quest, zablokované dveře, poblikávající textury a další. Celý seznam oprav naleznete zde.

Díky vstřícnosti vývojářů z Eidos Montreal už také konečně víme, jak to bude s nadcházejícím přídavkem Missing Link. Především se vám nové mise zpřístupní přes samostatnou položku v hlavním menu, což znamená, že kampaň z přídavku budete moci naťuknout bez toho, aniž byste se vraceli k dřívějším savům. Jakkoliv už autoři dříve avizovali, že hlavní hrdina Adam v přídavku ztratí svoji výbavu i schopnosti, holý hrudník si prý v přídavku zakryje docela brzy.

V Missing Link bude Adam s vypnutými augmentacemi utíkat z lodi, kde ho uvěznila organizace Belltower. Jejími hlavními únosci mají být konkrétně záporňáci jménem Pieter Burke a Netanya Keitner, což jsou prý ti dva, které jste mohli slyšet v traileru. "Missing Link je pro Adama čerstvý start a znamená nové augmentace, nové zbraně i nové situace. Protože je kratší než původní hra, je to ideální čas na experimenty," vzkazují autoři. Souhlasíte?

Nejnovější články