Opožděné vydání Dungeon Siege II v ČR
zdroj: tisková zpráva

Opožděné vydání Dungeon Siege II v ČR

13. 9. 2005 19:19 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Hned dva PR manažeři společnosti Playman nám dnes krátce po sobě poslali tiskovou zprávu pojednávající o příčinách odkladu vydání akčního fantasy RPG Dungeon Siege II, které jsme (navzdory pozdějšímu breku chudinek od konkurence, které neumí prohrávat se ctí :) zrecenzovali z 99% finální a obsahově kompletní verze odpovídající běžným review-kódům, stejně jako časopis LEVEL a různá média ve světě, už začátkem léta s výsledným hodnocením 83%.

    Zpoždění nastalo vzhledem k neočekávaným technickým komplikacím, které nastaly při instalaci této hry.

Vzhledem k této situaci byly na čas pozastaveny a pozdrženy dodávky originálních verzí, celosvětovým distributorem společnosti Ubisoft, potažmo výrobcem Microsoftem. Tato nepříjemná komplikace zasáhla nejenom Českou republiku, ale i celoevropský trh. V současné době Microsoft vydává na již prodané hry speciální záplatu, která odstraní možné problémy.

Petr Kučera z Playmana situaci komentuje: „Ještě jednou se omlouváme všem fanouškům tohoto akčního RPG titulu. Opravdu jsme se snažili dodat titul na pulty prodejen 9. září, tedy v den, který jsme po celou dobu komunikovali, ale výše uvedené okolnosti nám tento plán překazily. Rád bych všem vzkázal, že opravdu děláme vše co je v našich silách, abyste se mohli v nejbližších dnech vydat vstříc novým dobrodružstvím ve světě Aranna.“

„Věříme, že přes veškeré komplikace, distributor a výrobce dodá v co nejkratší době opravenou verzi a mi jí budeme mít k dispozici 20. září. Pokud by se do té doby nestihl realizovat český patch, budeme všem, kteří si zakoupí anglickou verzi zasílat bezplatně překlad oproti key kódu,“ dodává Petr Kučera. Nezbývá než dodat, že překlad Dungeon Siege II (všechny texty ve hře) je od začátku září dokončen, ale testovat se začal až nyní kvůli průtahům v UbiSoftu. Zákazníci Tiscali GameShopu, kde je titul k mání za zvýhodněných 899 Kč, mají oproti ostatním tu výhodu, že v případě pozdějšího uvolnění češtiny ji dostanou automaticky zdarma domů na dodatečném CD, aniž by museli Playmanovi posílat sériové číslo mailem.

zdroj: PR

jd

Nejnovější články