Novinkami obalená WRC 3 vás pošle na trať v říjnu
zdroj: tisková zpráva

Novinkami obalená WRC 3 vás pošle na trať v říjnu

23. 7. 2012 12:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Oficiálně licencované závody FIA World Rally Championship budou pokračovat třetím dílem,...

Oficiálně licencované závody FIA World Rally Championship budou pokračovat třetím dílem, tedy WRC 3, což bylo oznámeno před pár měsíci. Nyní už s jistotou víme, na čem se hra objeví a hlavně kdy. Oním měsícem bude říjen, který se začíná standardně zaplňovat tituly a dnem, který si chcete přesně zakroužkovat, je 12. říjen. Nečekejte ovšem už viděné, WRC 3 prý po neslaném a nemastném přijetí dvou předchozích dílů projde mohutnými změnami, které začínají u enginu. Hru dělají opět italští vývojáři z Milestone, kteří pracovali na SBK Generations.


„Ve hře bude kompletně předělaný systém osvětlení, který vám zaručí mnohem vyšší standard grafiky. Nový engine nám dovoluje modelovat osvětlení, částicové efekty a další prvky tak, abychom stvořili virtuální realitu umožňující nasávat plnými doušky atmosféru universa WRC“, říká Sébastien Pellicano z Milestone. 

Ve hře bude na padesát WRC týmů včetně třídy 2 a 3. Vozů by se mělo objevit pětatřicet a hra kromě klasické „svaté“ trojice PS3, X360 a PC vyjde i na PS Vita. Takže fandové rallye se mají nač těšit a díky slibovaným změnám a vylepšení zřejmě i ti, kteří byli dvojkou příliš zklamáni. A že jich nebylo málo... Každopádně, letmý pohled na ony proklamované změny nabízí pod textem krátký trailer.

zdroj: Archiv

Nejnovější články