Na Steamu se brzy vylodí plná verze střílečky Day of Infamy
zdroj: tisková zpráva

Na Steamu se brzy vylodí plná verze střílečky Day of Infamy

10. 3. 2017 13:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Day of Infamy, bývalý mod přeměněný na plnohodnotnou multiplayerovou střílečku z prostředí druhé světové války, se konečně brzo dočká vydání. Tahle krvavá procházka západní frontou od Francie po Sicílii se až doteď nacházela v předběžném přístupu (dostala se i do našeho výběru nejlepších early access her roku 2016), ale teď byl jako den D oficiálně určen 23. březen.

Na opevněných plážích, v ruinách rozbombardovaných severofrancouzských městeček či v zasněženém ardenském pekle bude vaší největší zbraní opatrnost a taktický, týmový přístup. Organizovaný postup vždycky předčí chaotické pobíhání a kropení samopalem. Čelním útokem přes otevřenou plochu si přímo říkáte o to, abyste na vlastní kůži pocítili brutální zásahový systém, v němž vám střely a šrapnely můžou klidně utrhat všechny končetiny.

zdroj: Archiv

Při příležitosti vydání plné verze bude Day of Infamy rozšířena o několik novinek. Předně se dočkáte nového kosmetického systému, v němž sbíráte insignie regimentů a divizí. Také přibývá nová, extra těžká obtížnost pro PvE kooperativní mód (ano, hra má i PvE kooperativní mód). A taky se konečně můžete těšit na plnou sestavu deseti map, včetně nedávných přídavků belgického městečka Foy, které svým útokem z lesů u Bastogne dobyla rota E 101. výsadkové divize, a řeckého ostrova Kréta.

Tak tedy už za 13 dní! Day of Infamy vás na Steamu přijde na 18 euro.

Nejnovější články