Motorkářská adventura Full Throttle Remastered vyjde 16. dubna
zdroj: Vlastní foto autora

Motorkářská adventura Full Throttle Remastered vyjde 16. dubna

15. 3. 2017 10:34 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Mohu sice Tim Schaferovi sáhodlouze spílat za Kickstarter vymknutý z kloubů v podobě Broken Age, ale faktem je, že si stačí vzpomenout na vynikající Full Throttle a je mu (skoro) vše odpuštěno. A to skoro by mohlo zmizet 16. dubna, protože vyjde Full Throttle Remastered a pokud se nic nepokazí, budu se moct zase vrhnout do příběhu šéfa motorkářského gangu Bena Throttlea.

Full Throttle Remastered si už můžete předobjednat na GOG.com, kde vás vyjde i se slevou na 12 eur. Stejně jako Day of the Tentacle Remastered a Grim Fandango Remastered můžete i tady očekávat modernizovanou grafiku, remasterované ozvučení, ovládání odpovídající roku 2017 a kdyby se vám všechny tyhle novoty nelíbily, také možnost přepnout se zpátky do původní verze hry jako kdyby se zase psal rok 1995.

zdroj: tisková zpráva

A kdybyste neměli dost her od Double Fine dost, na GOG.com probíhá slevová akce na hry z produkce tohoto studia, včetně obou zmíněných remasterů. Minimálně u Grim Fandango už je nová cena opravdu směšná a pokud jste ji nehráli, určitě po ní sáhněte.

zdroj: Archiv

Nejnovější články