Koncem listopadu smete vaše město v Cities: Skylines povodeň nebo tornádo
zdroj: tisková zpráva

Koncem listopadu smete vaše město v Cities: Skylines povodeň nebo tornádo

23. 11. 2016 11:36 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Další z datadisků pro Cities: Skylines se jmenuje Natural Disasters a jak jste asi pochopili, s jeho pomocí budete moci své věčně nespokojené občany ztrestat kataklyzmatickými událostmi, díky nimž si ani nevzpomenou na to, že se jim špatně jezdí do práce. Protože už žádnou práci nemají. Ani cestu, po níž by tam mohli jet. Společně s pohledem do zákulisí datadisku tvůrci z malého studia Colossal Order oznámili, že datadisk vyjde 29. listopadu a vyjde vás na 15 eur.

Přírodní katastrofy nabízí možnost vaše poklidné sandboxové hraní notně oživit, což není na škodu. Někomu se sice může zdát myšlenka dobrovolného ničení vlastní opečovávané metropole až svatokrádežná, ale pokud jste se hrou strávili desítky hodin, dostanete chuť zkusit i nějaké krizové situace. Ostatně, ona už samotné vědomí hrozby přidává do hry další náboj. A prostě je zábavné vyzkoušet si, jak vaše infrastruktura odolá běsnění přírodních živlů.

Samozřejmě, na katastrofy se můžete připravit, třeba satelitní systém vás bude varovat před asteroidem. Lidé také ocení připravené kryty a samozřejmě i záchranný systém vrtulníků pro případy, kdy třeba oheň zničí veškeré přístupové cesty. Herní rádio vám pak nejen umožní vybrat si písničky, jež vás budou vaším neomezeným vládnutím městu provázet, ale také vás může včas, spolu s vašimi občany, varovat před blížící se katastrofou.

zdroj: Archiv

Ve hře vám tak na město může spadnout kus vesmírného šutru, voda umlčí věčné stěžovatele na její nedostatek na periferii, vzplane vám centrum nebo lesy, jež jste ještě nestihli vykácet, propadne se vám kus města, případně si přiskotačí tornádo a dá vzpomenout na katastrofické filmy z devadesátých let. Jen je škoda, že se sem zjevně nedostal nějaký velký zelený ještěr nebo alespoň obrovský lidoop, prostě vzpomínka na staré dobré časy…

Nejnovější články