Kdy vyjde datadisk Mists of Pandaria?
zdroj: tisková zpráva

Kdy vyjde datadisk Mists of Pandaria?

21. 4. 2012 10:13 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

World of Warcraft datadisk Mists of Pandaria v současné době prochází hráčským testováním a fandové se snaží odhadnout, kdy Blizzard vypustí ostrou verzi. Naštěstí není Pandaria první datadisk, takže se dá z délky trvání betatestů předchozích datadisků leccos odvodit, respektive se o to dá alespoň pokusit. A přesně to udělali redaktoři WoW Insideru, potažmo naši kolegové z WoWfanu.

První tabulka nám ukazuje, jak dlouho trvalo testování jednotlivých datadisků od The Burning Crusade až po Cataclysm. Spodní dva řádky jsou věnovány datadisku Mists od Pandaria. První je tzv. "dlouhá beta", která počítá s tím, že bude beta testování v rámci vzestupného trendu delší, naproti tomu "krátká beta" předpokládá, že testování bude kratší, jelikož tento datadisk není tak rozsáhlý, jako byl Cataclysm.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Druhá tabulka se věnuje tzv. X.0.1/2 patchům. To jsou patche, které vychází zhruba měsíc před datadiskem, aby se na něj hráči připravili. Stejně jako v první tabulce se i v té druhé setkáváme s pojmy "dlouhá beta" a "krátká beta" a to u dvou posledních řádků věnovaných MoP. Jak sami vidíte, přípravné patche byly vydávány 1-2 měsíce před datadiskem, proto se teď předpokládá, že u následujícího datadisku půjde Blizzard zlatou střední cestou.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nezapomínejte, že se jedná pouze o předpověď, která se může od skutečnosti lišit. Nikde není vytesáno do kamene, že bude beta opravdu trvat tak dlouho, jak je popsáno v tabulkách. Přesto je docela fajn si takto zaspekulovat a pokusit se předpovědět datum vydání nového datadisku. Kdy by se vám hodilo, aby vyšel?

Další články, nejenom o Mists of Pandaria, ale o všem, co se týká World of Warcraft, najdete na stránkách WoWfan.

Nejnovější články