Hurá na pochůzku: vychází policejní adventura Beat Cop
zdroj: tisková zpráva

Hurá na pochůzku: vychází policejní adventura Beat Cop

30. 3. 2017 18:13 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Poslední čestný polda vyrazil do ulic. Právě vyšla adventura Beat Cop, která vás zavede do nebezpečných uliček New Yorku 80. let v kůži pochůzkáře bažícího po koblihách, a ve studiu Pixel Crow si dle dobrého zvyku herních vývojářů připravili launch trailer. Ten ukazuje hlavního hrdinu Jacka Kellyho ještě jako nadějného detektiva při osudovém případu, který zničil jeho kariéru a odsoudil jej k vypisování pokut za parkování.

Mezi brooklynskými pixely na vás čeká nebezpečí, ale taky příležitost. Necháte se uplatit a ušetříte si tím práci? Nebo se zavrtáte hlouběji do mafiánského spiknutí s vědomím, že vám za chvíli nejspíš půjde o krk? Jeden pochůzkář přece nikomu chybět nebude. Vaše rozhodnutí budou mít velký vliv na to, jak to s Jackem Kellym nakonec dopadne.

zdroj: Vlastní

Petr si už před půl rokem stačil vyzkoušet demo. To, co viděl, vypadalo dost nadějně, jak se můžete dočíst v jeho dojmech z hraní. Čeká vás nesmlouvavá rutina bezvýznamného pěšáka a zajímavá každodenní rozhodnutí. Odpustíte někomu pokutu, aby vás komunita měla radši? Ale co když tím zároveň naštvete šéfa a kolegy? Dobrá otázka. Beat Cop také bohužel trpěl nějakými trochu otravnými designovými rozhodnutími, tak uvidíme, zda se je podařilo vyladit. Recenze se už chystá.

Pokud nechcete čekat, Beat Cop seženete na Steamu, GOG či Humble Store za 15 dolarů (momentálně dokonce se slevou 10 %).

Nejnovější články