Humorná fantasy adventura The Book of Unwritten Tales 2 vychází na mobilní zařízení
zdroj: tisková zpráva

Humorná fantasy adventura The Book of Unwritten Tales 2 vychází na mobilní zařízení

2. 2. 2017 18:10 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

The Book of Unwritten Tales 2 je dva roky stará německá adventura tropící si žerty úplně ze všeho, co vás napadne. Tady je narážka na Pána prstenů, támhle na Star Wars, za rohem na vás čeká scéna jak vystřižená z Mumie... Pokud máte chuť na nepříliš náročný ztřeštěný humor, dobrodružství gnóma Wilbura a jeho přátel je to pravé ořechové. Jejich dobrodružnou cestu si teď navíc můžete užít i na mobilních zařízeních, protože tahle povedená hra právě vyšla i na App Store a Google Play

Čeká vás přes 20 hodin klasické adventurní zábavy sestávající hlavně z řešení podivných hádanek, nacházení, kombinování i používání různých předmětů, a poslouchání anglicky či německy nadabovaných dialogů. K lidové přitažlivosti přispívá i fakt, že na pěkné pohádkové grafice by se podle autorů neměly zalknout ani starší smartphony a tablety, i když pořád ještě potřebujete alespoň 1GB RAM a operační systémy iOS 8.0, Android 4.4 "KitKat" nebo novější ekvivalenty.

The Book of Unwritten Tales 2 vás vyjde na 5 dolarů, což samozřejmě znamená, že ve hře už nenajdete žádné mikrotransakce. Jen staromódní, poctivou logickou zábavu, co se nebere zrovna vážně a určitě bude schopná vám na tváři sem tam vykouzlit úsměv. Ostatně, naše recenze hovoří jasně.

zdroj: Archiv

Nejnovější články