Hledá se Nemo na PC už příští čtvrtek
zdroj: tisková zpráva

Hledá se Nemo na PC už příští čtvrtek

14. 11. 2003 17:17 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Někteří z vás jste možná už byli nuceni jít včera se svými ratolestmi do kina na premiéru nového veleúspěšného filmu Walta Disneye s názvem Hledá se Nemo.

Někteří jste možná šli do kina i jen tak, vždyť Disneyho kreslené pohádkové filmy patří k těm nejlepším. A jiní se třeba teprve chystáte. O mega-úspěšnosti tohoto titulu hovoří i fakt, že za první víkend vydělal ohromných 70 milionů USD a překonal nejen Lvího krále, ale i mnoha cenami ověnčeného Forresta Gumpa a stal se nejziskovějším filmem letošního roku (převálcoval i Matrix). Kromě toho, už po jedenácti týdnech od premiéry je tento film nejnavštěvovanějším animovaným filmem v hostorii vůbec. V každém případě, pokud patříte mezi fanoušky takových věcí, měli byste vědět, že existuje také stejnojmenná hra pro PC. V obchodech se má objevit už příští čtvrtek, a to pochopitelně lokalizovaná do češtiny. Na Tiscali Gameshopu si ji budete moci zakoupit už za 899,- Kč.

Zásluhu na české verzi hry nese společnost CDProjekt. Příznivci filmu zcela jistě ocení, že byli ve finále lokalizace hry přizváni i stejní herci, kteří se podíleli na dabingu filmu, takže uslyšíte hlasy známých osobností jako jsou Ivan Trojan, Barbora Munzarová, Jiří Macháček, Marek Páleníček, Martin Štěpánek, Karel Heřmánek a další. Více o hře napoví obrázky přidané do naší galerie nebo text oficiální tiskové zprávy:

    V pestrobarevných a teplých vodách Velké útesové bariéry žije ve svém bezpečném a odlehlém příbytku ze sasanek Marlin a jeho jediný syn Nemo. Když je Nemo nečekaně unesen daleko od domova a skončí v akváriu, ocitne se Marlin nečekaně v roli hrdiny na cestě k záchraně svého syna.

    Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    nové obrázkykompletní galerie

    Během hledání se k Marlinovi připojí samaritánka Dory, ryba s nejhorší krátkodobou pamětí a největším srdcem v celém oceánu. Její nehynoucí optimismus neustále žene Marlina kupředu a dodá mu odhodlání riskovat a překonávat jeho obavy. Díky tomu Marlin také postupně začne věřit, že se nakonec přece jen podaří všechny problémy zdárně vyřešit.

    Proveďte Nema a Marlina jejich velkým podmořský dobrodružstvím. Na svých cestách přes tuny vzrušujících úovní a miniher střetnete všechny skvělé postavičky z nejnovějšího filmu v produkci Walta Disneye od studia Pixar. Pátrání po Nemovi začalo a je na tobě, abys ho našel. Ponořte se do toho!
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články