DLC Sacrifice pro Left 4 Dead hry bude zdarma
zdroj: tisková zpráva

DLC Sacrifice pro Left 4 Dead hry bude zdarma

1. 10. 2010 11:58 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Valve má náladu rozdávat a nepotřebuje k tomu Vánoce ani narozeniny. Na úterý 5. října chystá vydání DLC balíčku The Sacrifice (Oběť) pro původní Left 4 Dead i pokračování Left 4 Dead 2, a co je nejlepší, majitelům PC verzí obou her bude DLC k dispozici zdarma. Za X360 verzi balíčku si Valve, respektive spíš Microsfot po hráčích vyžádá 560 MS bodů (7 dolarů).

Sacrifice následuje příkladu dříve vydaného DLC The Passing a přináší nejenom nový obsah, ale zároveň rozvíjí příběh (jde o prequel Passing), jestli se dá o něčem takovém v případě L4D her vůbec hovořit. Hrát se bude v kůži přeživších z L4D, které po cestě na jih čekají hordy hladových nepřátel a nový herní prvek: obětování. Někdo holt bude muset v určitých situacích obětovat svůj virtuální život, aby ostatní mohli přežít a pokračovat dále.

L4D verze DLC Sacrifice přidá do hry kompletní kampaň s mapami hratelnými v módech Versus, Survival i Campaign.

L4D2 verze Sacrifice je na tom s obsahem bude ještě o třídu lépe: přidá do hry automaticky No Mercy kampaň. Obě dvě kampaně (Sacrifice i No Mercy) budou hratelné v módech Campaign, Versus, Survival a Scavenge, obě budou obsahovat L4D2 Special Infected nepřátele (Charger, Spitter a Jockey) a všechny zbraně i předměty.

DLC The Sacrifice pro L4D a L4D2 vyjde v úterý 5. října za cenu 0 Kč (jen pro PC:).

Nejnovější články