DC Universe Online zahájí dříve, než se čekalo. Za kolik to bude?
zdroj: tisková zpráva

DC Universe Online zahájí dříve, než se čekalo. Za kolik to bude?

23. 12. 2010 15:54 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Vývoj DC Universe Online, komiksového akčního MMO od Sony Online Entertainment, bublal poslední měsíce hluboko pod povrchem, odkud občas prosákly nové obrázky nebo informace. A jen pár dní před koncem roku bum, tvůrci najednou oznamují termín vydání a představují systém plateb pro PC i PS3 verzi. Menší šok, ale jinak tento postup známe spíše u her, od kterých vydavatel moc nečeká a nechce do jejich propagace vrážet moc peněz. Jestli to bude případ DC Universe Online netušíme a hře to nepřejeme.

PC i PS3 verze DC Universe Online vyjdou v kontinentální Evropě už 12. ledna příštího roku, obě verze budou v základu obsahovat standardních první měsíc hraní zdarma. Poté už ale hra zadarmo ani nehrábne a bude po vás chtít penízky. Za 1 měsíc hraní zaplatíte 13 euro, za 2 měsíce 35 euro a za půl roku hraní budete z peněženky muset vytáhnout 65 euro. Tady končí poplatky, které budou stejné pro PC i PS3 verze. U PC verze si hráči budou moci zaplatit roční hraní, přijde je na 125 euro, a šílenci mohou z kapsy vytáhnout 180 euro za doživotní předplatné. PC i PS3 verze hry bude dostupná v krabicové verzi, PC verze bude krom toho dostupná i z obvyklých digitálních shopů (Steam, Direct2Drive, Station store).

Následující video prezentuje nový herní mód zvaný Alert ve kterém se spojíte s kamarády (bez ohledu na to, jestli hrají za hrdiny, nebo zločince) kvůli splnění několika nebezpečných misí, které nepatří do hlavní hry.

Jen pro jistotu ještě uveďme, že DC Universe Online bude spíše akční onlineovka zaměřená hlavně na souboje a vylepšování postav právě s ohledem na ně. Z obrázků a videí už je vám asi jasné, že hlavním tahákem hry jsou přitom postavičky s řady různých komiksů společnosti DC Comics, mezi nimiž se skví zejména Superman a Batman a všichni jejich přátelé i nepřátelé. Poznat byste ve hře mohli i známé lokace typu Gotham City nebo Metropolis, záleží na tom, jak moc jste do komiksů zažraní. Další informace o hře jsou jako obvykle k dispozici na homepage.

Nejnovější články