Datadisk Rights of Man pro Europa Universalis IV zvýrazní vliv charakterových vlastnosti vládců na dějinné události
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Rights of Man pro Europa Universalis IV zvýrazní vliv charakterových vlastnosti vládců na dějinné události

29. 8. 2016 16:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Obvykle mají datadisky pro Europa Universalis IV nebo Crusader Kings II jeden hlavní motiv. Rights of Man, který rozšíří první jmenovanou hru 11. října, ale přináší spíše řadu větších či menších novinek, u nichž se jen těžko hledá spojující prvek. Dá se ale říci, že největší novinkou je přidání určité osobitosti jednotlivým vládcům.

Rights of Men zvýrazní osobnostní rysy vládců, které se promítnou i do samotné hry. Vlastnosti ovlivní chování panovníka, na což se naváží i další události. Samozřejmě, ani s Rights of Man nehrozí, že by se Europa Universalis IV v tomto přiblížila Crusader Kings II a zpracování vládců v této sérii. Spíše by se měla tato složka lehce rozšířit a přidat vládcům trochu unikátnosti.

Kromě toho se ve hře objeví mechanika Great Power, která se týká vašeho státu - více se o ní rozepsal Adam při oznámení datadisku. Ačkoliv by se zdálo, že Rights of Man nepřináší nic zásadně nového, když si k výše jmenovanému přidáte lepší práci s cizími kulturami nebo harémovou politiku pro Osmanskou říši, vychází z DLC rozšíření, které může spoustou viditelných a příjemných zásahů vylepšit celkový zážitek z hraní. Bližší představení datadisku můžete sledovat zítra na oficiálním Twitchi Paradoxu. Prozatím se podívejte na nový trailer.

zdroj: Archiv

Nejnovější články