Český sandbox Novus Inceptio slaví první narozeniny bonusy a odměnami pro hráče
zdroj: tisková zpráva

Český sandbox Novus Inceptio slaví první narozeniny bonusy a odměnami pro hráče

6. 10. 2016 15:16 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Je tomu právě rok od chvíle, kdy se na Steamu v předběžném přístupu objevil ambiciózní český survival sandbox Novus Inceptio, vzdáleně připomínající úspěšné tituly jako ARK: Survival Evolved nebo Rust. První narozeniny je samozřejmě potřeba pořádně oslavit, i když hru od dospělosti (čti: plné verze) dělí ještě pořádný kus práce. Všichni hráči se tak můžou až do konce týdne těšit na speciální událost, během níž na ně po spuštění hry čeká unikátní předmět v podobě hezké pamětní sošky, nových achievementů, nebo zdvojnásobené rychlosti získávání zkušeností.

Novus Inceptio zároveň obdrží dopingovou dávku přímo do žíly v podobě opravného patche. Ten s sebou přinese třeba změnu ocenění herních předmětů v rámci přípravy na spuštění chystaného obchodního terminálu. Dále přidává novou sekeru, již bude snazší vyrobit, takže je vhodnější pro začátečníky. Přichází i s úpravou uživatelského rozhraní, v němž by nyní mělo být snazší pracovat s inventářem. No a jako malý bonus také smaže všechny hráčské achievementy a nádavkem i peníze, aby se pole vyčistilo pro další vývoj.

Kromě všech vylepšení (a výmazů) dojde i na opravu stávajících problémů, především těch, jež se týkají výkonu hry. Konkrétně byly odstraněny trable s FPS, které hráče potkávaly při sbírání velkého množství surovin najednou. Úprav se dočkala i synchronizace chatu. No, je dobré vidět, že vývoj Novus Inceptio se navzdory minimálním prostředkům nezávislého českého týmu i po roce pořád hýbe kupředu. Pokud jste se na servery už dlouho (nebo třeba vůbec nikdy) nepodívali, teď by mohla být ta pravá chvíle tam zaskočit na návštěvu.   

zdroj: Archiv

Nejnovější články