České UFO: Afterlight později, Fish Fillets 2 hotovi
zdroj: tisková zpráva

České UFO: Afterlight později, Fish Fillets 2 hotovi

27. 2. 2007 14:14 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Cenega Czech dnes na své stránce sáhla k u nás nepříliš rozšířené praxi a omluvila se za opakované zdržení vydání sci-fi strategie UFO: Afterlight v České republice a na Slovensku.

Původně k tomu mělo dojít začátkem února, do kdy platilo online embargo na uveřejnění recenze a kdy hra dorazila na zahraniční trh, ale od té doby se česká verze potýká s odsuny zdůvodněnými takto:

    K nepříjemnému zpoždění došlo v souvislosti se změnou ochrany. Abychom vyhověli přáním našich zákazníků a vyslyšeli množící se výhrady k ochraně StarForce, rozhodli jsme se vyměnit ji za ochranu SafeDisk. Bohužel ale došlo při výrobě v zahraničí k chybě a kompletní náklad hry byl zcela nefunkční. V tuto chvíli se již podařilo chybu ve výrobě identifikovat a zkušební výrobek bude k dispozici ve čtvrtek 1.3. Bude-li vše v pořádku fungovat, bude spuštěna kompletní nová výroba. S lítostí musíme oznámit, že hra se na pultech obchodů objeví nejdříve v polovině března. Přesné datum budeme znát ve čtvrtek 1.3. a budeme vás o něm neprodleně informovat. Velice si vážíme vašeho pochopení a vaší trpělivosti! Zákazníci, kteří mají hru předobjednanou dostanou společně s UFO: Afterlight dárek... [více]
Obrázek zdroj: tisková zpráva Navážeme na to lehce související zprávou od Roberta Štípka, marketingového manažera IDEA games, který oznámil, že pokračování úspěšné logické hry Fish Fillets od domácího Altaru s pořadovým číslem 2 je definitivně dokončeno a to včetně českého dabingu, na nějž se v uplynulých týdnech čekalo. Rybičky proto byly odeslány do výroby, aby mohly připlout do prodejní sítě v ČR 6.3.2007 za cenu 599,-Kč (na GameShopu 559 Kč). Stejný den začne i online prodej z herního portálu SprocketIdea.com.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články