Broken Sword 5 je kompletní - konečně vychází druhá část
zdroj: tisková zpráva

Broken Sword 5 je kompletní - konečně vychází druhá část

16. 4. 2014 20:33 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Milí podporovatelé Broken Sword 5 na Kickstartertu, pokud jste tak ještě neučinili, zkontrolujte své emailové schránky a profily na stránkách studia Revolution (až bude zase funkční), protože dnes vyjde/vyšla očekávaná druhá část výše zmíněné hry. Všechny fyzické i digitální odměny musí tvůrci nejdříve připravit a zpřístupnit/poslat, nicméně do hry se můžete zapojit hned jak bude ke stažení ve verzích pro PC, Mac, Linux, PS Vita, iOS a Android. Z mírného překvapení se nechte vyvést následujícím trailerem na druhou část.

Druhá část rozvede a uzavře události z první části, má nabídnout větší drama i obtížnější hádanky a protáhne vás opět rozličnými lokacemi po celém světě včetně Katalánie, Iráku, Paříže či Londýna. Charles Cecil právě připravuje noticku, v níž rozebere historická témata, která se snažil v druhé části Broken Sword 5 rozvést. Jako vždy budou jistě zajímavé a rádi si na ně počkáme, jestli můžu hovořit za nás všechny, co na druhou část Broken Sword 5 čekáme.

zdroj: Archiv

První část byla fajn, jak psal Dan Kremser v recenzi, ale byla to spíše ochutnávka hlavního chodu, který už máme nyní skoro na stole. Tak dobré chutnání (snad bude...) Na Steamu, GoG a jiných obvyklých kanálech digitální distribuce se druhá část Broken Sword 5 objeví zřejmě s menším zpožděním.

Nejnovější články