Brigador přinese radost z akce a ničení na začátku června
zdroj: tisková zpráva

Brigador přinese radost z akce a ničení na začátku června

16. 5. 2016 10:41 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Brigador jsme v našich prvních dojmech z early access verze hry popsali jako atraktivní mix SyndicateMechwariorra a Crusader: No Remorse a titul s velkým potenciálem. Ten tvůrci podtrhují nečekaným bonusem, který doprovodí hru 2. června do plné verze – na Steamu se totiž spolu s plnou hrou vyjde i pětihodinová audiokniha.

Text audioknihy má na svědomí Brad Buckmaster, bývalý britský mariňák, v současnosti nadšený hráč a spisovatel amatér. Jeho knihu pak v audio verzi čte herec, scenárista a režisér Ryan Cooper. Ukázku tohoto netradičního díla už zprostředkovává nový trailer, ryze textová podoba příběhu pak bude po vydání hry dostupná i na Amazonu.

Dalším bonusem pak bude soundtrack od kapely Makeup and Vanity Set, jejichž tvorbu si můžete poslechnout na jejich stránkách. Jak vidno, retro kabátek bude v případě Brigador dotažen k pomyslné dokonalosti.

zdroj: Archiv

Stojí za připomenutí o čem Brigador vlastně je.V zásadě se jedná o žánrový mix, jemuž dominuje sci-fi tématika, háv retro hry a atmosféra nelítostných bojů v mohutných kovových monstrech. V těch hráči procházejí rozsáhlé mapy a ničí. Nic zásadnějšího ani smysluplnějšího hra ve své podstatě nenabízí – Brigador je hra o nezřízené destrukci, jejího taktického využití a o radosti z takového počínání.

Otázkou je, zda tvůrci do plné verze vychytali některé chyby, na které naše preview poukazovalo. V plné verzi bude k dispozici 21 příběhových misí, v nichž budete moci devastovat vše, co vám přijde pod hlavně či nohu vašeho kráčejícího kolosu, případně pásy či kola obrněného vozidla. Kromě kampaně bude k dispozici i dvacítka levelů, v nichž se nepřátelé a rozložení frakcí náhodně generuje. Tyto levely jsou koncipovány pro krátké, intenzivní hraní a čirou radost z ničení.

Nejnovější články