Akční RPG Patch of Exile rozšíří při vydání masivní update
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Patch of Exile rozšíří při vydání masivní update

24. 10. 2013 12:45 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Po devíti měsících testování vychází v těchto hodinách tuze očekávaná F2P diablovina Path of Exile (dojmy z jejího hraní od Karla Drdy najdete tady). Vývojáři ze studia Grinding Gear Games k této příležitosti připravili nejenom dopředu slíbenou bonusovou postavu (Scion), ale také enormní "release patch 1.0.0" obsahující nové prvky.

O prémiové třídě, paní Scioně, se rozepsal již před nějakým časem Aleš. Mezi další nové prvky finální verze se řadí i šest nových světových oblastí se třemi novými questy, jedenáct unikátních předmětů (některé vytvořené samotnou komunitou), šest nových monster, upravená stará monstra, řada nových monsterských abilit a rovněž nezbytné halloweenské mikrotransakce. Navrch vývojáři přihodili i hutný závěrečný souboj s bossem. Sáhodlouhý seznam novinek a změn najdete zde.

Je otázkou, nakolik patch zacloumá s herním balancem – můžete si myslet, že jsem staromilec, ale od betatestu očekávám, inu, otestování stabilní a vyvážené hratelnosti. Ale možná mě z omylu vyvedou samotní fanoušci hry. Vývoj F2P her ostatně nikdy nekončí (krom bankrotu celého projektu). Mezi fanoušky se můžete zařadit, sáhnete-li po free-to-play Path of Exile třebas návštěvou oficinálního webu.

Nejnovější články