Adventura Kim za pár dní představí nelehké dospívání v koloniální Indii
zdroj: tisková zpráva

Adventura Kim za pár dní představí nelehké dospívání v koloniální Indii

20. 10. 2016 12:52 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Původně plánované datum vydání kiplingovské adventury Kim stále platí a nezávislý tým Secret Games Company s ní opustí early access programu již 24. října. Budete se moci ponořit do adventury s RPG prvky a především košatých dialogů, v atraktivním a málo využívaném prostředí koloniální Indie. Kim nabídne hned 17 měst a 450 náhodně generovaných lokací, jež se budou rozkládat od Afghánistánu až po Himaláje.

Ukázka představuje jen některé z dříve nastíněných mechanik a kromě náznaků plížení lze vidět například i akční složku a přestřelky s policií i úkladné vraždy. Zkrátka jak oné mety v podobě plnoletosti docílíte bude zkrátka již na vás a na tom, co všechno budete ochotni obětovat pro další přežitý den. To vše se přitom odehrává v komiksově laděném prostředí protkaném právě četnými texty, jež si berou inspiraci z díla Rudyarda Kiplinga. Tato inspirace zároveň definuje možnost vyřešit četné trable prostým dialogem.

A pokud byste náhodou na 24. říjen čekat nechtěli, hru si můžete vyzkoušet v early accessu již nyní. Ujít si také nenechte naše první dojmy, ve kterých Honza Slavík hru pochválil za originální přístup k tak trochu jinak pojaté textové dobrodružství.

zdroj: Archiv

Nejnovější články