Cities: Skylines - Mass Transit
Věková dostupnost

Cities: Skylines - Mass Transit

Články

Výhodný balíček nabízí Cities: Skylines a spoustu rozšíření

Přírodní katastrofy, univerzity, koncerty

GamesPlay – Cities Skylines - Mass Transit

Cities: Skylines je mezi fanoušky budovatelských strategií stálice už celé dva roky od vydání, na čemž se podílí i nový obsah, s jehož pomocí tvůrci konstantně rozšiřují. Od poloviny května je třeba hráčům základní hry k dispozici parádní datadisk Mass Transit, který do hry přidává nové způsoby dopravy, nové scénáře, nové druhy silnic nebo třeba dopravní huby. Jak se všechny tyhle novinky projevují na hratelnosti Cities: Skylines, vám předvedeme v tomto gamesplayi.

Díky novému DLC narazíte v Cities: Skylines i na vzducholodě či lanovky

Hromadná doprava je tepajícím srdcem každého velkého města. Nebo možná spíš krví v jeho žilách. Nebo obojím? Autobusy a řidiči jsou krev, zatímco dispečeři a management samotné srdce? A jak do téhle metafory vlastně zapadají pasažéři? Hmm. Ať je to, jak chce, faktem zůstává, že vyšlo DLC Mass Transit pro vynikající budovatelskou strategii Cities: Skylines, které právě MHD masivně vylepšuje a doplňuje například o vzducholodě a trajekty.

Nový datadisk přidá do Cities: Skylines lepší městskou hromadou dopravu

Povedená městská strategie Cities: Skylines svůj růst jen tak nezastaví, tedy alespoň dokud vývojáři ze studia Colossal Order budou dodávat nový obsah. Hra si kolem sebe vybudovala velkou komunitu hráčů, což dokládají například uživatelské modifikace na Steamu, ale nejlepším impulsem je vydání nového datadisku. A tak sebe i svá města připravte na nově oznámený Mass Transit.