Tvůrce GTA a Lemmings chystá nové hry
zdroj: tisková zpráva

Tvůrce GTA a Lemmings chystá nové hry

6. 6. 2003 18:00 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

David Jones, zakladatel britského vývojového týmu DMA Design a tvůrce hry GTA a série Lemmings, oznámil, že v současné době pracuje na dvou nových titulech, a to navíc ve svém novém působišti, kterým je skotské studio Real Time Worlds.

Po jeho boku bude pracovat i bývalý generální ředitel Sony Computer Entertainment Europe a zakladatel společnosti Psygnosis - Ian Hetherington, stejně jako Tony Harman, bývalý ředitel výroby Nintendo of America. To se zdá být poměrně silná sestava a sami tito lidé jsou si toho vědomi. Jones a Hetherington spolu dokonce již kdysi pracovali právě na zmíněné sérii Lemmings, která si získala srdce mnoha hráčů z celého světa, neboť se jí až k dnešnímu dni prodalo více než 20 milionů kopií, a to napříč 20 různými platformami. Harman ale také není žádným zelenáčem. Když pracoval u Nintenda of America, byl výkonným ředitelem série Donkey Kong Country, které se prodalo více než 10 milionů.
Podrobnosti o oněch dvou nových titulech zatím bohužel nejsou k mání, ovšem Jones a spol. slibují, že ti, kdo si oblíbili GTA nebo jiné závodní hry nové generace, nebudou rozhodně zklamáni. Nápady, které společnost Real Time World hodlá přivést k životu, jsou prý ohromující. Kromě toho má mít toto studio v rukávu i některé nové, vlastnoručně vyrobené technologie. Zároveň si prý brousí zoubky i na neustále se rozmáhající online herní trh.

zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články